Fönsterbyte

Enkelt - Så här gör du

  • Fyll i formuläret »
  • Berätta om ditt fönsterbyte för oss
  • Ta emot offerter från lokala fönsterinstallatörer

Funkar över hela Sverige -
100-tals anslutna fönsterinstallatörer nära dig.

Fönster pris - vad kostar ett Fönsterbyte?

Priset för ett fönsterbyte kan variera väldigt mycket beroende på olika faktorer som tex; vilken firma du anlitar och vilket slags fönster som du vill beställa. Du behöver göra några val och bland annat bestämma dig för om du vill ha tex trä, aluminium eller PVC karmar och även vilket slags fönsterglas som du önskar.

Tre-glasfönster är vanligtvis dyrare än Två-glasfönster, och om du även önskar energisparglas istället för vanligt fönsterglas så brukar även priset bli lite högre. Men att välja ett energisnålt fönster brukar dock vara lönsamt på lite längre sikt då du sparar pengar genom minskad energiförbrukning.

Att anlita en fönsterfirma för att installera dina fönster är förmodligen ett klokt val om du är osäker på hur fönstren skall monteras, då felaktig montering bland annat kan leda till att drag uppstår och i värsta fall att inte ens försäkringen gäller om en olycka inträffar.

Sammanfattningsvis så finns det mycket pengar att spara genom att anlita rätt fönsterfirma då denna bransch påminner om de flesta andra branscher idag, det vill säga priset kan variera markant för egentligen exakt samma produkt och utförd tjänst.

På grund av detta, så rekommenderar vi alltid att man bör jämföra offerter från olika fönsterleverantörer innan man till slut bestämmer sig för vilken firma man tänker anlita för sitt nästa fönsterbyte.

Genom att använda formuläret till höger på denna sida så kommer du inom kort komma i kontakt med certifierade fönsterfirmor och få upp till 5 stycken kostnadsfria prisförslag från olika företag som du sen kan jämföra i lugn och ro.

Jämför offerter på fönster
- Gör en gratis förfrågan -

Mina kontaktuppgifter

Vår Användarpolicy - dina uppgifter behandlas säkert och kan kan endast ses av fem anslutna företag.