Solpaneler

Enkelt - Så här gör du

  • Fyll i formuläret »
  • Berätta om ditt solpanels-projekt för oss
  • Jämför offerter från olika leverantörer

Funkar över hela Sverige -
100-tals anslutna solpanelsinstallatörer nära dig.

Kostnad för att installera solpaneler? Få ett kostnadsfritt prisförslag av lokala installatörer av solenergi!

Få det bästa priset på Solpaneler

Går du i tankarna på att skaffa solpaneler, men du tror att det förmodligen kommer att bli för dyrt? Detta är den generella bilden som många människor faktiskt har så därför tvekar de på att investera i solceller.

En av de stora fördelarna med solceller är att de inte avger några utsläpp och har därför ingen som helst klimatpåverkan under drifttiden, och de minskar även hushållets miljöpåverkan.

Solceller reducerar även behovet av köpt elenergi och höjer även det totala värdet på din fastighet. Gällande elproduktionen under sommarhalvåret i Sverige så kan cirka 20 kvm solpaneler täcka det totala elbehovet för en medelstor villa.

Faktum är att de senaste åren så har priset för Solpaneler minskat för varje år som går och priset varierar även en del beroende på vilket företag som du väljer och vika specifika förutsättningar som din bostad har.

Priset för själva monteringskostnaden varierar en del mellan olika leverantörer och även vilken typ av solcell som du beställer är också avgörande för slutpriset. Det är därför alltid en god idé att jämföra offerter från olika solpanelsleverantörer innan du bestämmer dig då bland annat det totala priset kan skilja sig markant mellan olika företag.

Så snart som du har gjort en förfrågan kommer du inom kort att få upp till 5 stycken kostnadsfria prisförslag från olika företag som du sen kan jämföra i lugn och ro.

Jämför offerter på solpaneler
- Gör en gratis förfrågan -

Mina kontaktuppgifter

Vår Användarpolicy - dina uppgifter behandlas säkert och kan kan endast ses av fem anslutna företag.